Antalya Bölge Yöneticilerimiz ve Meslektaşlarımızla Bir Araya Geldik

Antalya Bölge Müdürümüz sn. İrfan YILDIZ beyin ve Bölgemiz yöneticilerinden Bölge Müdür Yardımcımız, Telekom Müdürlerimiz, ihtisas müdürlerimizin teşrifleri ile Deneğimiz Başkanı, Genel Merkez Yönetim Kurulu, Antalya Bölge Temsilcimiz, Konya, Afyon Burdur ve Karaman İl temsilcilerimizin ev sahipliğinde Bölge Teknik Sorumlu, Saha Amiri ve Teknikerlerin katılımı ile bir araya gelinmiştir.

Gerçekleştirilen program sabah kahvaltısı olarak düzenlenmiş olup;

• Derneğimiz ve Bölge Teknikerlerimiz adına Antalya Bölge Müdürlüğüne atanmalarından dolayı sn. İrfan YILDIZ tebrik,
  • Organizasyona iştirak eden bütün Katılımcıların tanışması;
  • Şirketimiz Genel politikaları ile ilgili genel görüşme,
  • Antalya Bölge Teknik Sorumlu ve Saha Amirleri ücret ve Teknikerlerin çalışma şartları ile ilgili görüş ve beklentilerimiz,
  • Katılımcı meslektaşlarımızın Bölge Yöneticilerimizden talep ve beklentileri;
  • Derneğimizin genel ve yeni politikaları ile ilgili bilgilendirme;
  • Fotoğraf çekimi ve uğurlama;

Bölümleri ile programımız tamamlanmıştır.

Bölge Müdürümüz sn. İrfan YILDIZ başta olmak üzere Bölge Müdür Yardımcılarımız Yüksel DEMİRCİOĞLU’na, Telekom ve İhtisas Müdürlerimize ve yine Başta bu organizasyonu düzenleyen Antalya Bölge Temsilcimiz Hasan ÇELİKKAYA ve ekibine Yönetim Kurulumuz ve bütün Teknikerler adına teşekkürlerimizi sunar iyi çalışmalar dileriz.

Bunları da ilginizi çekebilir